Gönderen: 2007-15-Ekim Saat 13:54 | Kayıtlı IP
|
|
|
arkadaslar ben birkaç aydir klasik gitar dersleri aliyorum daha taba geçmedim ama suana kadar ögrendiklerimden sadece ritim ve akorlar isime yarayacak çünkü classic vb. degilim ve artik özüme dönüp punk rock yapmak istiyorum kurtarinn neyse..
simdi ben korede üretilmis 2. el ama sifir gibi hiç çizik mizik olmayan jelatini üstünde bi gitar aldim ucuzu olsun istedim ilk elektrom çünkü tabi biçok farklilik var ve ben üstesinden gelicem o sorun degil gitarla çok sabahladigim oluyo neyse benim ögrenmek istedigim su:
gitarin markasi S.B Dreams korede üretilmis Türk markasi basilmis 2. el olarak 150 ytlye aldim.Iki tane humbucker var (o cezbetti zaten) ortadada bi tane manyetik(ismi herneyse) var.Bide 100 dolara yamaha 10luk amfi aldim.yanliz gitara ve anfiye kabloyu takinca sürekli bi zzzz sesi geliyo amfiden sesi düsük olsa bile..yanliz bu sadece switchi en alta ve en üste getirdigimde oluyo digerlerinde cizirti yok.bu zz sesi dist. açinca iki katina çikiyo aslinda böylede çalinabiliyo gayet rahat ama yeni aldim ve sorunsuz olsun istiyorm sizce nedir olay ve gitar o paraya degermi?
ha bide kabloya 10 ytl vermek istemedim biraz eski bi kablo var ondan dolayi olabilirmi? ben humbuckerlardan diye düsündüm ama ne dersiniz ?
|