Gönderen: 2010-22-Temmuz Saat 01:48 | Kayıtlı IP
|
|
|
mrb arkadaslar son zamanlarda gitara heves etmeye basladim ve artik kafayi taktim ogrenicem. tabiki bu heves cevremdende kaynaklaniyor ama kendim cok istiyorum. bunun icin nasil bir yol izlemem gerekir?
kursami gitsem, internet uzerindenmi calissam veya gorsel egitim seti alipmi denesem bilmiyorum. bi arkadasimdan oner yavuzun egitim setini aldim cokda guzel anlatio hosuma gitti galiba onun sayesinde bisiler ogrenebilirim ama gitarim yok.
önce bir gitar almam gerekiyor ama ben hic anlamiyorum aslinda bide akustik elektro klasik hangisinden basliyim herkes gitar icin klasikden baslanilir diyolar ama sizce hangisi, aslinda kalbimden akustik geciyor akustik klasik farki nedir bilmem ama elektroyu bastan eledim cunku rock muzik sevmiyorum ben genelde rock muzik yapiliyor diye biliyorum
ve siz digerli gitaris arkadaslarimizdan yardim istiyorum oncelikle gitar yardimi nasil bi gitar aliyim butceye uygun ve iyi bi gitar olmasini istiorum maksimum 250 tlye kadar cikabilirim oda maksimum ki okadar da cikmak istemiyorum acikcasi baslangic icin ama sole bi gitar istiyorum hem baslangic icin hemde ilerdede kullanabilecgeim bi gitar profosyone loluncada ayni gitari kullanabilim istiorum.
fiyatalara bakiorum 20 yede var 100 de var ama nasil gitarlar bilmiorum ucuzuda var pahalisida bunun icin sizden destek bekliorum hangi marka gitarlari aliyim ve alirken nelere dikkat etmem gerekiyor tavsiyeleriniz nelerdir.
ve gitari aldikdan sonra bilgim sifir gitar nasil tutulur onu bile bilmiyorum okadar sifir bilgim yada hic heves etmesemmi birakim hayallerimdemi kalsin yoksa calisiyim cabalayim ama nasil bir yol izleyim bana yardimci olursaniz cok sevinirim
cevap yazan arkadaslara cok tesekkur ederim
iyi gunler dilerim...
|