Gitar-tr.com Reklam Vermek için Tıklayınız...

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Gitarist
 Gitar-tr.com FORUM : Gitarist
Konu Konu: Bileklerini hizla güçlendirmek için Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
venom
Yeni Üye
Yeni Üye

Ülke: Turkiye
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 1
Gönderen: 2007-15-Agustos Saat 21:02 | Kayıtlı IP Alıntı venom

Arkadaslar bilek kuvveti özellikle elektro gitarda çok çok önemli, sahnede yorulup kalinca kafaniza bardagi yersiniz :p Simdi konuya gelelim, arkadaslar, duyaniniz varmi bilmem ama powerball isminde çilgin bir alet var ve günden güne yayilmakta. Ben de bu aleti 1 ay önce aldim. 1 ay içinde bilek ve kolda kesinlikle farketti )
Tenis topu kadar birsey, elinizde döndürmeye basladikça agirligi 20kg'a kadar çikmakta. 50 farkli dambil gücündeki bu egzersiz cihazini kesinlikle öneririm, bileklere etkisi gerçekten inanilmaz. Sitesindeki dünya rekorlarina bakarsaniz aralarda gitaristler de var. Piyasada zor bulunuyor, ben netten aldim. Ayrica üzerinde RPM sayaci var, o sayaç yardimiyla gelismenizi kontrol edebilirsiniz. Minicik sey elinizde 16000 RPM'e kada çikabiliyor. Su anki dünya rekoru bir Yunan'a ait. Eger almayi düsünen varsa ucuza orjinal ve ömür boyu garantili olarak alma yöntemi buldum. Promosyon kodu var. Onu sizinle paylasayim:

Piyasada çin mali ucuz taklitleri ve kopyalari da bulunabiliyor. Biz PowerBall'i direkt kendi üreticisinden (bayisinden veya toptancisindan degil) alacagiz. Sitenin adresi http://www.powerballs.com
Fakat direk bu adresten giris yaparak alisveris yaparsaniz ürünleri %30 yüksek fiyattan alirsiniz. Bu %30 ucuzlugu saglamak için http://www.powerballs.com/?aid=831020 veya direk dükkana gitmek için http://www.powerballs.com/shop/?aid=831020 adreslerinden birisi ile sayfaya giris yapiyoruz. Powerball'lari seçtikten sonra kisisel bilgilerinizi (Ad, soyad, adres.vb) yazdiginiz ekranin ortasinda "Promo Code" isteyen bölüme genmay yaziyoruz. Bir miktar indirim de bu promosyon kodundan aliyoruz. Bu yöntemle fiyatta %30 indirim kazanmis olduk. Teslimat durumu da sorunsuz. En geç bir haftada elinizde. Isterseniz kodsuz olarak direkt siteye girerek fiyatlari görün, bir de bu yolla görün.

Yukarı Dön Göster venom's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: venom

mvofan
Üye
Üye

Gönderilenler: 61
Gönderen: 2007-16-Agustos Saat 22:37 | Kayıtlı IP Alıntı mvofan

Abi sen bunlari GitarTürk te de yazdin ama biraz olayli  oldu bee ama takma fazla ben almayi düsünüyorum yararli oldu o yüzden sagol O basligin da niye degistirildigini hala  anlamis degilim ya neyse..
Yukarı Dön Göster mvofan's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: mvofan

pardus
Moderatör Grubu
Moderatör Grubu
Simge

Ülke: Türkiye
Gönderilenler: 309
Gönderen: 2007-17-Agustos Saat 20:45 | Kayıtlı IP Alıntı pardus

Arkadasim burasi gitar türk degil  burada tartisma olmaz kafaya yorma verdigin bilgiler i

çin tesekurler arakdaslarin isine yarar hadi hayirli gitarlar not aramiza hos geldin ....

Blind Evil
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Ülke: Turkiye
Gönderilenler: 103
Gönderen: 2007-19-Agustos Saat 19:43 | Kayıtlı IP Alıntı Blind Evil

bir ay boyunca her gün ardarda 5 kere master of puppets çalisin daha fazla bilek kasi yaparsiniz. Hem para da vermemis olursunuz+ bi sarkiyi mükemmel çalma noktasina gelirsiniz

Yukarı Dön Göster Blind Evil's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: Blind Evil

pardus
Moderatör Grubu
Moderatör Grubu
Simge

Ülke: Türkiye
Gönderilenler: 309
Gönderen: 2007-20-Agustos Saat 17:27 | Kayıtlı IP Alıntı pardus

bilendf varya alemsin sen gercekten :D ne diyim

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız