Gönderen: 2007-01-Haziran Saat 20:09 | Kayıtlı IP
|
|
|
Çogu dogru ama emin degilim, ama sizinle paylasiyorum. Keyifli saatler
ELBETTE Am ////// Günes her aksam batip hergün doguyorsa Dm // Çiçekler solup solup tekrar açiyorsa Dm // En derin yaralar kapaniyorsa ) Am // ) En büyük acilar unutuluyorsa )X2 E // Am /¯) Neden korkulur hayatta söyleyin bana )
Dm // Am // Elbette bazen çiçek açip bazen solacagim ) E // Am /¯ ) Elbette daldan dala konup sonra uçacagim ) Dm // Am //)X2 Elbette bazen hizla dönüp bazen duracagim ) E // Am /¯ ) Elbette bazen söyleyip bazen susacagim ) Am Günes her aksam batip hergün doguyorsa Dm Çiçekler solup solup tekrar açiyorsa
En derin yaralar kapaniyorsa ) Am ) En büyük acilar unutuluyorsa )X2 E Am ) Ben neden ayni kalayim söyleyin bana ) Dm Am ) Elbette bazen çiçek açip bazen solacagim ) E Am ) Elbette daldan dala konup sonra uçacagim ) Dm Am )X2 Elbette bazen hizla dönüp bazen duracagim ) E Am ) Elbette bazen söyleyip bazen susacagim ) Dm // Am // Inanmadim asla inanamam E // Am /¯ Herseyin bir sonu olduguna Dm Am ) Elbette bazen çiçek açip bazen solacagim ) E Am ) Elbette daldan dala konup sonra uçacagim ) Dm Am )X2 Elbette bazen hizla dönüp bazen duracagim ) E Am ) Elbette bazen söyleyip bazen susacagim ) Dm Am Elbette bugün agliyorsam yarin gülecegim E Am Elbette önce çekip gidip sonra dönecegim
ÖLÜNCE SEVEMEZSEM SENI Am ¯ Dm //// Topragindan dönsün yüzüm Am //// Ölünce sevemezsem seni E //// Kan aglasin iki gözüm Am // Ölünce sevemezsem seni E // Am /¯ Ölünce sevemezsem seni
Dm //// Hak rahmetin görmeyim Am //// Gonca gülün dermeyim E //// Muradima ermeyim Am // Ölünce sevemezsem seni E // Am //// Ölünce sevemezsem seni
( Dm// ( Yasamak yildizlarda ( E // Am //// ( Seninle olmak istiyorum ( Dm // ( Sevismek hüner degil A ( E // Am //// ( Yaninda kalmak istiyorum ( Dm // ( Yasamak hüner degil ( E // Am /¯ ( Seninle ölmek istiyorum
Dm //// Ben bu yerde ölsem de Am //// Ay yüzlüm yine elde E //// Muhtaç olayim namerde Am // Ölünce sevemezsem seni E // Am /¯ Ölünce sevemezsem seni 6 YOLLARDA BULURUM SENI Am // Dm //// Olmasan da yanimda, olmasak da birlikte ) Am /¯ ) 2 Hiç istemesen bile, yasarim ben seni ) ( Dm // )
( Yollarda bulurum seni ) ( Am // ) ( Takvimlerden çalarim seni ) A ( E // ) 2 ( Dans ederim hayalinle ) ( Am /¯ ) ( Yine de yasarim seni )
Am // Dm //// Yalniz kalirim sanma, mutsuz olurum sanma ) Am /¯ ) 2 Yasarim doya doya, yasarim ben seni )
TEKRAR A (2)
GITTIGIN YAGMURLA
Am // E //// ) Geldigin vapurla hasretim döner ) Am // ) 2 Geldigin yagmurla yanginim söner )
( Dm // Am // ) ( Agrima gidiyor sensiz geçen günler ) ( E //// ) 2 ( Yüregime kazinmis o güzel gözler ) A ( ( Dm // Am // ) ( Gittigin yagmurla gel küskünüm yagmurlara ) ( E //// ) 2 ( Gittigin yagmurla gel böylesi daha güzel )
TEKRAR A
ÇOK UZAKLARDA Am // ( Caddelerde rüzgâr, aklimda ask var, ( Dm // ( Geceyarisinda eski yagmurlar A ( Am // ( Sarki söylüyorlar sessiz usulca ( E // Am // ( Özledigim simdi çok uzaklarda
Am // Deli dolu günler, hayat güzeldi, Dm // Kahkahalariyla günler geçerdi, Am // Ellerim uzanmaz dokunamam ki, E // Am // Özledigim simdi çok uzaklarda
( Dm // ( O da özlüyormus, benim bir tanem, ( Am // B ( Çok üsüyormus, ben olmayinca, ( E // Am // ( Öyle yaziyor son mektubunda.
Dm // O da özlüyormus, benim bir tanem, Am // Hep agliyormus, ben olmayinca, E // Am // Öyle yaziyor son mektubunda.
Lala lala laa laa, . . . (B gibi söylenecek)
TEKRAR A
Lala lala laa laa, . . . (A gibi söylenecek)
TEKRAR B
TEKRAR A
KARLAR DÜSER Am // ) Insallah ol sende böyle ) Dm // ) Asik ol da bak birine ) E // ) 2 Ben oldum da ne oldu sanki ) Am /¯ ) Senin gibi birisine )
( Am // ) ( Karlar düser ) ( Dm // ) ( Düser, düser aglarim ) A ( E // ) 2 ( Hep ismini ) ( Am /¯ ) ( Hep ismini anarim )
Am // ) Gel de gör bak simdi beni ) Dm // ) Bulamazsin eski halimi ) E // ) 2 Seni düsünmekten ) Am /¯ ) Yitirdim ben benligimi )
TEKRAR A
Am ) Zaten sende insaf yoktu ) Dm ) Olsaydi terketmezdin beni ) E ) 2 Terkettin de ne oldu sanki ) Am ) Bak buldum baska birini )
TEKRAR A
HANI BENIM OLACAKTIN Am / E // Am // Dünyalar verdim gözlerinin ugruna E // Am // Kaçamak saatler sonsuz kelimeler E // Am // Unuttun mu yar söz verdin bana E // Am // Gitmeyecektin daha neler,neler Dm // Am // Simdi uzaklardasin bensiz sevdalardasin Dm // E / Söyle söyle günesin kizi ne yapmaktasin
Am ¯ E¯ E / Am // Hani benim hani benim, benim olacaktin E// Am / Iki bahar önce okulun bitince bana varacaktin
KADINIM Am // Dm // Gece yarisi apansiz uyandim E // Am // Balkondan mehtaba baktim Am // Dm // Yine dolunay çözdü ruhumu E // Am // Ben henüz sensiz yapamiyorum
Am // E //// Kimbilir simdi nerdesin Am //// Nerdesin hangi sehir kimlerlesin E //// Belki de benim gibi yenik düstün Am // Toz duman paramparça bir güzdesin
Am / Dm / Sen benim kadinimdin E / Am / Sen benim insanimdin F(Am) / E // Senden sonra olmuyor Am / Sen benim hayatimdin
SEN BENIM SARKILARIMSIN Am / E // Belki bir sarkinin her sesinde Am // Belki bir sahil meyhanesinde E / Am // Belki de içtigim sigaranin dumanisin
Am / E // Bir yildiz gökte kayip giderken Am // Islak bir yolda yalniz yürürken E / Am * A7 * Bambaska bir seyi düsünürken aklimdasin
( Dm / Am / ) ( Geçmis degil bugün gibi yasiyorum hala seni ) ( E7 / Am * A7 * ) ( Sen hep benim yanimdasin ) A ( Dm / Am / E7 /) 2 ( Gündüzümde gecemdesin çalinmasin söylenmesin ) ( Am // ) ( Sen benim sarkilarimsin )
Am / E // Sanki hiç bitmemis hep var gibi Am // Bir sirri herkesten saklar gibi E / Am // Sessizce sokulup aglar gibi yanimdasin
Am / E // Beni bir seylerden aklar gibi Am // Koparmadan çiçek koklar gibi E / Am * A7 * Hiç bozulmamis yasaklar gibi yanimdasin
TEKRAR A
HAYAT BAYRAM OLSA Am /// Su dünyadaki en mutlu kisi E / Mutluluk verendir E /// Su dünyadaki sevilen kisi Am / Sevmeyi bilendir Am /// Su dünyadaki en güçlü kisi E / Güçlükten gelendir E /// Su dünyadaki en üstün kisi Am / Insani sevendir
Am /// Bütün dünya buna inansa E / Bir inansa hayat bayram olsa E /// Insanlar el ele tutussa birlik olsa Am / uzansak sonsuza
Am /// Su dünyadaki en olgun kisi E / Aciya gülendir E /// Su dünyadaki en zengin kisi Am / Gönül fethedendir Am /// Su dünyadaki en soylu kisi E / Insafa gelendir E /// Su dünyadaki en üstün kisi Am / Insani sevendir
SENDEN BASKA Am Dm Am Benden sorsan ummanlardir derdim hani gözlerin var ya Dm E7 Am Bülbülleri susturur dinlerdim tatli sözlerin var ya Am Dm Am Katmer, katmer gül açar gönlümde hani gülüsün var ya Dm E7 Am Daha mutlu olamam ömrümde beni öpüsün var ya
Senden baska senden baska sevemem ben hiç kimseyi E7 Senden baska senden baska gözüm görmez hiç kimseyi Am Senden baska senden baska sevemem ben hiç kimseyi E7 Senden baska senden baska olamam senden baskasiyla Am Dm Am Dizlerim titrer seni görünce hani gelisin var ya Dm E7 Am Yer, deniz, gök dinler inan ki çapkin gülüsün var ya Am Dm Am Bir ilkbahar yagmuruydu sanki ardindan günes dogar ya Dm E7 Am Yakti bir ates gibi inan ki kor dudaklarin var ya
KAGIZMAN Am E Am ) Kagizmana ismarladim nargele, nargele )2
C Dm ) Gümüs kemer ince bele, dar gele dar gele oy )2 Am E ) Dar gele dar gele oy, dar gele dar gele )
Am E Am ) Erzurum'a ismarladim kazani, kazani )2
C Dm Ben sevirem hem okuru, yazani yazani oy Am E Yazani yazani oy, yazani yazani
KALENIN BURCU MUYUM?
Em Kalenin bucu muyum? Am Em Ben bilmem ayriyam Am Em Dil bilmez gürcü müyüm? D Em Elleri kinali
Felek evin yikila Ben bilmem ayriyam Ben çirkin harci miyam? Elleri kinali 15 Vay sürmeli sürmeli ) Ben bilmem ayriyam ) Severken sevdirmeli )2 Elleri kinali )
Kaleden indim inis Ben bilmem ayriyam Mendilim dolu yemis Elleri kinali
Yare saldim yememis Ben bilmem ayriyam Kendisi gelsin demis Elleri kinali Vay sürmeli...(2)
Sevdan Bir Ates
Em D C Em Senin alev gözlerin eritse su ruhum
Em D C Em ) C Am D Em Buz olur kesilirim yanarken içim ) 2
Em D C Em Sesin bir uçurum çagirirsa beni
Em D C Em ) C Am D Em Kus olur uçarim yanarken içim )2
Em Am D Em ) Sevdan bir ates oldu bende ) Em Am D Em ) 2 Gönlüm bir deli costu sende )
Em D C Em Saçlarin rüzgarindan savururken gönlümü
Em D C Em ) C Am D Em Sürgün olur göçerim bu diyarlardan )2
Em D C Em Kime dokunur ellerim kimi görür gözlerim
Em D C Em ) C Am D Em Ölüm çikar karsima yine sen derim )2
NAKARAT
Drama Köprüsü
Em Drama Köprüsü bre Hasan, Am Dardir geçilmez bre Hasan, Am Dardir geçilmez,
Em D C D C D Em ) Soguktur sulari Hasan, bir tas içilmez ) 2
Em Anadan geçilir Hasan, Am Yardan geçilmez bre Hasan, Am Yardan geçilmez,
Em D C D C D Em At martinini Debreli Hasan, daglar inlesin Em D C D C D Em Drama mahpusunda Hasan, dostlar dinlesin
Em Mezar taslarini Hasan, Am koyun mu sandin bre Hasan, Am Koyun mu sandin,
Em D C D C D Em ) Adam öldürmeyi Hasan, oyun mu sandin ) 2
Em Am Drama mahpusunu Hasan, evin mi sandin bre Hasan, Am Evin mi sandin,
Em D C D C D Em At martinini Debreli Hasan, daglar inlesin Em D C D C D Em Drama mahpusunda Hasan, dostlar dinlesin
Ankara
Am G Am G Sen ellerimde sen gözlerimde Dm Am Em G Am G Issiz geçen her gecemde her seyinle yanimdasin
Am G Am G En zor bu gerçekten sevdigimi söylemeden Dm Am Em G Am G Ayrildim yine senden ayrildim yine senden
Am G Am G ) Yoksun sen aslinda yalnizim bu kumsalda ) Dm Am ) Neler neler yapiyorsun bensizken Ankara'da ) 2 Em G Am ) Bensizken Ankara'da )
TEKRAR
Topraktan Ötesi Yok
Am Dm Am Ask için yeryüzünde uzaktan ötesi yok Dm Am En uzun gecelerde safaktan ötesi yok Dm Am Yaklasanlar Tanriya o gerçek asiklardir Dm Am Nehirlere denize varmaktan ötesi yok
( G Am G Am ( Elbette ömür biter, can gider ey sevgili ( G Am G Am ( Aski sende bulana topraktan ötesi yok A( G Am G Am ( Topraktan ötesi yok, topraktan ötesi yok
( G Am G Am ( Ötesi yok, ötesi yok, topraktan ötesi yok
Am Dm Am Reva mi bunca keder yeter bunca ayrilik Dm Am Kurumus bir dal için ocaktan ötesi yok
TEKRAR A
G Am G Am Topraktan ötesi yok, topraktan ötesi yok
G Am G Am ) Ötesi yok, ötesi yok, topraktan ötesi yok ) 3
OF, DELI GÖNÜL Em Am AKLIM HAYIR DESE DE, OF DELI GÖNÜL B7 Em YINE O'NUN PESINDEN ÇEKIP GIDER MISIN? Am O SENIN SEVDIGINI GÖRMEZDEN GELIP Am Em B7 Em YARANA TUZ BASTIKÇA, GÜLÜP GEÇER MISIN?
Am Em ZATEN CANIM SIKKIN, YOKSUN YANIMDA Am Em BÜTÜN DERTLER BINMIS BIR BIR, OMZUMA Am B7 Em YAGMUR BEKLER MEYVA DALINDA Am Em B7 Em SEVDIGINI SÖYLEYIP MESUT EDER MISIN? Am Em B7 Em ÇATLAMIS DUDAGIMA SU SERPER MISIN? Am Em B7 Em SU YARALI ASIGA MERHEM SÜRER MISIN?
Em B7 B7 Em O O O O.....
BEN DE HAZIRIM DESEN, DURMAM BIR DAKIKA KAPIDAN, BACADAN GIRER YINE GELIRIM MEVLAM DERMAN DA VERMIS, ÖLÜM DISINDA YETTI GAYRI, DERTLERI EZER GEÇERIM.
)
BOAT ON THE RIVER
Em Take me back to my boat on the river D B7 I need to go down, I need to came down Em Take me back to my boat on the river D B7 Em And I won’t cry out anymore
Em Time stands still as I gaze in the water D B7 She eases me down touching me gently Em The waters that flow past my boat on the river D B7 Em So I don’t cry out anymore
D B7 Oh river is deep the river is touching Em A My life like the waves onthe sand Am Em All roads lead to tranquility base D B7 Where the from on my face disappears
Em Take me down to my boat on the river D B7 Em And I won’t cry out anymore
D B7 Oh river is wise the river is touching Em A My life like the waves on the sand Am Em All roads lead to tranquility base D B7 Where the from on my face disappears
Em Take me down to my boat on the river D B7 I need to go down won’t you let me go down Em Take me down to my boat on the river D B7 Em And I won’t cry out anymore (3)
ÇAYIMIN SEKERI
Em // Ben yasamaya geldim dedim G / Am / Öyle bakiyorum hayata D // Seni tanimadan öncelerde B7 / Em / Rest çekmistim sevdaya Em // Nasil olcek bu isler dedim G / Am / Kurt kuzuyla yanyana D // Birde ask olmaz dedim B7/ Em / Ama sen çikiverdin karsima
Em // Am // Dünyaya seni bulmaya geldim B7 // Em //// Bu dünyaya senin olmaya geldim
Am // Bu dünyaya aski bulmaya geldim B7 // Em // Bu dünyaya seni senin olmaya geldim
Em / D / Çayimin sekeri, gitarimin teli C / B7/ Yazimin sicagi, kisimin ocagi Am / Em / Denizimin sesi, melodimin esi B7 / Em / Herseyimsin sen
Em D Ana baba baci, acimin ilaci C B7 Evimin huzuru, askimin muzuru Am Em Bilgimin kusuru, sular gibi duru B7 Em Herseyimsin sen
KÜÇÜGÜM Am Dm Küçügüm daha çok küçügüm bu yüzden bütün hatalarim G C E Ögünmem bu yüzden bu yüzden kendimi özel önemli zannetmem Am Dm Küçügüm daha çok küçügüm bu yüzden bütün saçmalamam G C E Yenilmem bu yüzden bu yüzden kendime hala güvensizligim ( Am ) ( Ne kadar az yol almisim ne kadar az ) ( Dm ) ( Yolun basindaymisim meger ) A ( G ) 2 ( Elimden yalandan kocaman rengarenk ) ( C E ) ( Geçici oyuncak zaferler ) Am Dm Küçügüm daha çok küçügüm bu yüzden bütün korkularim G C E Gururum bu yüzden bu yüzden çocuk gibi korunmasizligim Am Dm Küçügüm daha çok küçügüm bu yüzden sonsuz endisem G Savunmam bu yüzden bu yüzden C E Bir küçük iz birakmak için didinmem TEKRAR A (2)
KIMLER GELDI KIMLER GEÇTI?
Em Am Bilmem ki bu aksam sen de bir hos musun? D G Içmeden hatiralardan sarhos musun? C Am B7 Em Ellerin sanki bak hala ellerimde yaniyor duyuyor musun?
Am Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun D G Bu yolda dönüs yok sen bilmiyor musun C Am Her sey gönlünce olmaz demistim sana B7 Kaderden kaçilmaz görüyorsun
E Am Kimler geldi hayatimdan kimler geçti
( D G ( Hiç birisi hasretini gidermedi ( C Am A ( En güzeli senin kadar sevilmedi ( B7 E ( Kimler geldi kimler geçti
Em Am Korkma bu aksam gelip çalmam kapini D G Baskasi paylasiyor alin yazini C Am B7 Ben sensiz yasiyorum yasak askini söylüyorum sarkini
E Am Kimler geldi sorma sakin kimler geçti
TEKRAR A
Ikinci Bahar Em B7 C Gamze gamze bir gülüver simdi beni koynuna aliver simdi Am B7 Am C B7 Mevsimi geldi susadim aska benimle bir dünya kuruver simdi
( Em Am ) ( Ikinci bahar yasiyor ömrüm ) ( D G ) ( Gel benim yarim oluver simdi ) ( C B7 ) A ( Seni gül gibi öpe koklaya ) 2 ( C B7 Am C ) ( Gözümden dilimden sakinir saklar ) ( Am C B7 Em ) ( Bugünkü aklimla severim simdi )
Am C Em Am C Siirler sarkilar söyleyerek mehtabi birlikte seyrederek B7 C B7 Benimle bir bütün oluver simdi
TEKRAR A
Resimdeki Gözyaslari Am Bir gün belki hayattan Dm Geçmisteki günlerden B7 Bir teselli ararsin E Bak o zaman resmime Am Gör akan o yaslari Dm Lay lay lay lay la lay Am Lay la la lay la lay Dm Am Lay lay lay lay la lay Am Benden sana son kalan Dm Bir küçük resim simdi B7 Cevap veremez ama E Aglar yalnizligina
Dm Am Ve iste arta kalan E Am A7 Bir avuç ani simdi Dm Am Koyup da bir basina
E Am Birakip gittin beni Dm Am Sen yalniz degilsin E Am A7 Biliyorum neredesin Dm Am Bu üzerdi beni E Am Yasasaydin ve görseydin
Am Birgün belki hayattan Dm Geçmisteki günlerden B7 Bir teselli ararsin E Bak o zaman resmime Am Gör akan o yaslari Dm Am Lay lay lay lay la lay Lay la la
Çöpçüler
Em Am Dm Am ) Asktan yana sansim yok agliyorum derdim çok ) 2
Am Em F Em ) Askimi kaybetmisim sordum sordum bulan yok ) 2
( Am G F ) ( Dün gece çok agladim aradim bulamadim ) A( Em F G F Em ) 2 ( Kör olasi çöpçüler askimi süpürmüsler )
Em Am Dm Am ) Sokaklarda ne ararsin beni kimden sorarsin ) 2
Am Em F Em ) Ben düstüm ask atesine sen de düsme yanarsin ) 2
TEKRAR A (2)
Daglar Daglar
Em Ellerimle büyüttügüm solar iken dirilttigim
Am F Em ) Çiçegimi kopardin sen, ellere verdin ) 2
( G ) ( Daglar daglar ) ( Am Em ) A ( Kurban olam yol ver geçem ) 2 ( Am F Em ) ( Sevdigimi son bir olsun yakindan görem (2) )
Em Kuslar ötmez, güller soldu yüce daglar duman oldu
Am F Em ) Belli ki gittigin yerden kara haber var ) 2
TEKRAR A (2)
Cemal’im
Em Dm Sen olasin Ürgüp, dumanin tütmez (2)
G F Em Gir atim acemi, konagi tutmaz
Dm Oglum Ahmet küçük, yerimi tutmaz ( 2 )
( G F Em 2( Cemal'im Cemal'im, algin Cemal'im ( G F Em ( Al kanlar içinde kaldin Cemal'im
Ürgüp'ten de çiktigimi görmüsler (2)
Dostlar düsman oldu gardas, bunu ben bildim (2)
Oglum Ahmet küçük, bunu ben gördüm (2)
Gülpembe
Em Am Sen gülünce güller açar Gülpembe G D G F Em Bülbüller seni söyler, biz dinlerdik Gülpembe Am Sen gelince bahar gelir Gülpembe G D G F Em Dereler seni çaglar, sevinirdik Gülpembe
( D G ( Güz yagmurlariyla, bir gün göçtün gittin ( D Em ( Inanamadik Gülpembe A(D G ( Bizim iller sessiz, bizim iller sensiz ( D Em ( Olamadi Gülpembe
Am Dudagimda son bir türkü Gülpembe G D G F Em Hala hep seni söyler, seni çagirir Gülpembe
TEKRAR A
GÜLLERIN IÇINDEN ( Dm C ( Güllerin içinden canim ( Gm Dm ( Kosarak kosarak gel bana gel ( ( Dm C ( O güzel gözlerini canim A ( Gm Dm ( Süzerek süzerek gel bana gel ( ( Dm C ( Bu küskün yüzün gayri gülsün canim ( Gm Dm ( Gülerek gülerek gel bana gel
Am Dm C Gm Dm C Gm
TEKRAR A
Dm C Dayanamadim gayri döndüm canim Gm Dm Diyerek diyerek gel bana gel
Am Dm C Gm Dm C Gm
UZUN INCE BIR YOLDAYIM Dm C Dm C-Dm Uzun ince bir yoldayim Dm C Dm C-Dm Gidiyorum gündüz gece C Bilmiyorum ne haldeyim, Dm Gm Gidiyorum gündüz gece Dm C Gündüz gece, gündüz gece, Dm Gündüz gece vay
Dünyaya geldigim anda Yürüdüm ayni zamanda Iki kapili bir handa Gidiyorum gündüz gece Gündüz gece, gündüz gece, Gündüz gece vay
Sasar Veysel isbu hale Gah aglaya, gahi güle Yetismek için menzile Gidiyorum gündüz gece, Gündüz gece, gündüz gece, Gündüz gece vay
MASUM DEGILIZ Am Kan ter içinde uykularindan Dm Uyaniyorsan eger her gece E Yalnizlik sevgili gibi Am Boylu boyunca uzaniyorsa koynuna Dm Olur olmaz yere islaniyorsa kirpiklerin Artik her seye
E Am Anneni daha sik animsiyorsan hatta anliyorsan Gm Kalbini bir mektup gibi Dm Burusturulup firlatilmis E Kendini kimsesiz ve erken Am Unutulmus hissediyorsan Dm Am Içindeki çocuga sarilir Dm Am Sana insani anlatir
Am Em ) Eller günahkar diller günahkar ) Dm ) Bir çag yangini bu bütün ) 2 Em ) Dünya günahkar ) Dm Am ) Masum degiliz hiçbirimiz ) 2
DAGLAR DAGLAR Am Ellerimle büyüttügüm solar iken dirilttigim
Dm Bb Am ) Çiçegimi kopardin sen ellere verdin ) 2
( C ) ( Daglar daglar ) ( Dm Am ) A( Kurban olam yol ver geçem ) 2 ( Dm Bb Am ) ( Sevdigimi son bir olsun yakindan görem
Am Kuslar uçmaz güller soldu yüce daglar duman oldu
Dm Bb Am ) Belli ki gittigin yerden kara haber var ) 2
TEKRAR A (2)
DENIZLI’NIN HOROZLARI
F Dm F Tellidir turnam aman tellidir tellidir aman F Dm F Denizlinin horozlari bellidir Dm F Dm F Ötüver de çil horozum bi yol ötüver Dm Bb C F Genis olam gam zamani degildir ) 2
F Asmam çardakta suyu bardakta Dm F Bi yol öpüver de kocaman kiz Dm F Dm F Ilimon yanaktan amanin ilimon yanaktan F Asmam yikildi suyu sikildi Dm F Bugün de koca kizi görmedim Dm F Dm F Canim sikildi amanin canim sikildi
DEDIKODU Em Kim söylemis beni B Süheyla'ya vurulmusum diye Em Kim görmüs ama kim Eleni'yi öptügümü ? NC Am Yüksek kaldirimda güpe gündüz Em Melahat'i almisim da sonra B Alemdar'a gitmisim öyle mi ? Em Onu sonra anlatirim, fakat...
Kimin bacagini sikmisim tramvayda ? Am Güya Galata'ya dadanmisiz Em Kafalari çekip çekip orada B Aliyormusuz solugu Em Onu da sonra anlatirim...
Ya o Mualla'yi sandala atip Bm 'Ruhunda hicranini' söyletme hikayesi...
NC Em Am ) Geç bunlari anam babam geç bunlari ) D B Em ) 2 Bir kalemde bilirim ben yaptigimi ) AKDENIZ AKSAMLARI Dm C Bb A Akdeniz aksamlari bir baska oluyor Dm C Bb A Hele bir de aylardan temmuz ise bambaska Dm C Bb A Sahilde insanlar kolkola simsicak Dm C Bb A Cosmamak elde mi böyle bir aksamda
Dm C Bb A ) Iste ben böyle bir aksamda asik oldum ) 2 Dm Asik oldum
|