Gönderen: 2007-19-Nisan Saat 21:40 | Kayıtlı IP
|
|
|
Ankara Am G SEN ELLERIMDE Am G SEN GÖZLERIMDE Dm &nbs p; Am ISSIZ GEÇEN HER GECEMDE G Em &nbs p; Am HER SEYINLE YANIMDASIN Am G EN ZOR BU GERÇEKTEN Am G SEVDIGINI SÖYLEMEDEN Dm &nbs p; Am AYRILDIM YINE SENDEN G Em Am AYRILDIM YINE SENDEN Am G YOKSUN SEN ASLINDA Am &nbs p; G YANLIZIM BU KUMSALDA Dm &nbs p; NELER NELER YAPIYORSUN Am BENSIZKEN ANKARADA &nbs p; &nbs p; G EM &nbs p; &nbs p; &nbs p; &nbs p; &nbs p; &nbs p; &nbs p; BENSIZKEN ANKARADA (sozlerin uzerinde yazan &nbs p; hic bir anlami yoh bos yere bu ne iye sormayin)
CUMARTESI
Gittigin yer bakislarin kadar uzak olmasa Gelirdim dön dön diyebilmek için Ayrilik bu iste sende sanki farkli mi zaman Bildigin sonbahar bu ayni rüzgar ayni hazan Simdi yarali olsa da o düse anlam katan Bizdik bizdik ikimizdik Bugün burada Cumartesi Ben senin saçlarini, suçlar bakislarini, geveze susmalarini bile özledim Bugün orda da Cumartesi mi Sen de beni benim gibi özledin mi Aynalardan kaçarken özlenmeyi beklemek Ne kadar aci Ne kadar komik Ve ne kadar bana ait Degil mi
BU SEHIR Em Sev beni tut birakma
Tutunamadim hayata D   ;   ; C B Yalnizlik taketti oglum çok uzakta Em &nbs p; Am Aciyi çikar yüzünden gül
Gülmene al beni C B Korkuyorum sev beni C   ; B Korkuyorum seversem geçer mi Em Bu sehir çilgin Am Bu sehir artik bir deli C   ; Bu sehir çikmis çileden B Ben seni görmeyeli
Am C Ela gözlü benli dilber G   ; Am Send'olasin benim gibi Am &nbs p; C Zülfün sökük boynun bükük G   ; Am Send'olasin benim gibi Dm &nbs p; Am Bahçende güller bitmesin G   ; Am Kapindan hekim geçmesin Dm Am Dalinda bülbül ötmesin G   ; Am Send'olasin benim gibi Nakarat Am Dm G Am ) Gel yanima, saril bana ) Am Dm G Am ) x2 Ela gözlüm, yandim sana ) Tekrar
__________________ ekmek sarap sen ve ben
|