Gönderen: 2007-03-Agustos Saat 22:14 | Kayıtlı IP
|
|
|
bence squier gider sana,tavsiyem squier standart koredir,bulursan japan al ama kalmadi piyasada, ayni sekilde cort x-2 ve ya da g-210da sana gider..150-200 dolar civari bunlar.. ne biliyim washburn diyicem ama washburn x-10 serisini pek tutmuyorum,kalas gibiler,anca x-33den sonra birseye benziyorlar..sikistirilmis suntadan govdeleri var..120 doalr ama 250 dolar kadar kazikliyabiliyorlar x-10larda. arianin les paul tipi gitarlari var,onlar fena degil jackson ps-4ler var,guzel gitarlar,japon mali,oldukca kaliteliler,piyasada kalmadi,boyle ucuza guzel gitarlardan ama biraz metalci isi,yinede herseye gider diye dusunuyorum..
uzun sure kullaniyim dersen epiphone les paul standart al,400 dolar civarina 2.elleri bulunabiliyor,emin ol pisman olmazsin,cleanleri guzeldir,calarsin ustune soylersin,distortioni acarsin solo atarsin,ritim tutarsin,pm yaparsin,anlamadim bu gitarlari hala... ayni klasmanda ve ozelliklerde cortun m serisi var m-600 alirsan pisman olmazsin ayni sekilde ki ben denedim,acayipler..
birde bir dukkana gittiginde eskiden kalma ya da fazla populer olmayan markalarin bazi modellerini bulursun,onlarida dene ama dikkat et,buraya yaz,biliyorsam yardimci olurum,100 dolarlik gitara 400 dolar sayma,bu cok oluyor. birde gitari zamaninda al ,ben gitar alicam diye diye, gitar almaktan vazgecen birkac kisi taniyorum :P
sana tavsiyem bu olur benim oldumu Wickedgarden
|