Gönderen: 2007-19-Nisan Saat 21:47 | Kayıtlı IP
|
|
|
Em Ceza mi bu C Çektigim çile mi Am &nbs p; D Yillardir tuttugum nöbet bitmeyecek mi Em C Bir küçük kar tanesi gibiyim Am &nbs p; D Avucunda eriyen göz bebegim Em Göz yaslarini görürsem C Erir kanatlarim Am &nbs p; D Uçamam rüyalarinda yanina Em Sonsuzluk senle basladi C O küçük dünyamda Am &nbs p; D Unutma gittiginde yarim kaldi Em Çöllerdeyim yaniyorum C Kutuptayim üsüyorum Am &nbs p; D Ceza benim çekiyorum ne olur dön Em Uzaniyorum tutamiyorum C Özlüyorum agliyorum Am &nbs p; D Yasak misin anlamiyorum ne olur dön Em &nbs p; C Sevmesen de beni özledim sesini Am &nbs p; D Git desem de yine gitmesen Em &nbs p; C Yillardir çektigim bu hasret mi çile mi Am &nbs p; D Haram misin bana bir bilsem
Em C Am D Bebegim benim hayalet sevgilim Em C Am D Bebegim benim hayalet sevgilim
Em &nbs p; Dm Anladim hata yaptim F   ; Em Sensiz günlerime agladim
Pismanim Dm Çok pismanim F   ; Em Sensiz bir günüm geçer sandim F Yoookkk yok deme Dm F Em Beni bir kez daha dinle Am Affet desem G Su gönlüne söz Dm F Em Geçir yar yine yüregine )2
Em &nbs p; Dm Kölem ol gel desen gelmem mi yar F   ; Am Ugrumda öl desen ölmem mi yar Em Bir anlasan bi dinlesen Dm F Dm Em Kalbim senin için çarpiyor yar )2
__________________ ekmek sarap sen ve ben
|