Gönderen: 2006-31-Mart Saat 18:58 | Kayıtlı IP
|
|
|
2 Ay önce istenmis ama belki hala ihtiyaç vardir
Zardanadam - Sarisinlar Boktur
Intro: 4 X Mi 4 X Mi-La-Si Mi &nbs p; La Si &n bsp; Mi La Si &nbs p; Gecegündüz demeden düsündüm durdum ben, Mi &nbs p; La Si &n bsp; Mi La Si Sevmeyi hiç bilmeden hayaller kurdum pesinden Do#m Si &nbs p; La &nbs p; Mi Si &nbs p; Geçolsun güzel olsun dedim avundum yenilmeden, Do#m Si &nbs p; La Si Mi-La-Si(2) Sonunda sen çiktin karsima vuruldum
Mi &nbs p; La Si &n bsp; Mi La Si &nbs p; Günler boyu atesinle yandim hep tutustum, Mi &nbs p; La Si &n bsp; Mi La Si Sen de bana iyisin dedin beni ne çabuk uyuttun Do#m Si &nbs p; La &nbs p; Mi Si &nbs p; Ama birgün kalktigimda anladim artik yoktun, Do#m Si &nbs p; La Si Mi (2) Sonra gördüm baskasiyla oohooh çabuk unuttun
Mi Si La Do#m Si Simdi senin düsmaninim mutsuzlugun mutlulugum Mi Si La Do#m Si Resmindeki gözleri oyup basucuma koydum Mi Si La Do#m Si Bakip bakip tükürdüm sana seni unuttum Mi Si La Do#m Si Anlamama yardim ettin ask yoktur ve sarisinlar boktur
Mi-Si-La-Do#m-Si (2) Mi-La-Si (2)
Solo: 4 X Mi-La-Si senkop Mi 8 X Mi-La-Si
Mi La Si Mi La Si Sonrasinda boyun egdim yerlere yikildim, Mi La Si &n bsp; Mi La Si Yatagimda günler boyu agladim sizladim Do#m Si &nbs p; La Mi Si Esyalara bakip bakip gelmeni umdum, Do#m Si &nbs p; La Si Mi-La-Si(2) Her defa kapi çalinca bir umut kostum
Mi La Si Mi La Si Günler dünler geçer bugünler yarini yoktur, Mi La Si Mi La Si Hersey biter düzelir derken hepsi yikilir Do#m Si &nbs p; La Mi Si Yeter artik yeter bunlar kalbim kirilir, Do#m Si &nbs p; La Si Mi (2) Terkedilmek agir geldi oohooh agzim bozulur
Mi Si La Do#m Si Simdi senin düsmaninim mutsuzlugun mutlulugum Mi Si La Do#m Si Resmindeki gözleri oyup basucuma koydum Mi Si La Do#m Si Bakip bakip tükürdüm sana seni unuttum Mi Si La Do#m Si Anlamama yardim ettin ask yoktur ve sarisinlar boktur
Mi-Si-La-Do#m-Si (2) Mi-La-Si (2)
Final: 4 X Mi-La-Si