Gitar-tr.com Reklam Vermek için Tıklayınız...

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Laga Luga...
 Gitar-tr.com FORUM : Laga Luga...
Konu Konu: Tanri`ya çocuklardan mektuplar. Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
uNaLiSt
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Ülke: Türkiye
Aktif Durum: Pasif
Gönderilenler: 10
Gönderen: 2007-24-Temmuz Saat 23:49 | Kayıtlı IP Alıntı uNaLiSt

Avrupa ve Amerika’da 2-9 yas çocuklara Tanri’ya iliskin düsüncelerini sormuslar. Dinsel egitimin bir parçasi olarak çocuklara Tanri’ya bir mektup yazin ve duygularinizi isteklerinizi anlatin demisler. Cevaplari az çok tahmin etmissinizdir ama biz yine de yayinlayalim.

1) Sevgili Tanri, su andaki eksiklerimi yaziyorum: Yeni bir bisiklet, bir kimya seti, köpek, film makinesi, beyzbol eldiveni. Hepsini gönderemezsen birazi da olur. Seni seven Eric --5 yasinda- Not: Noel Baba’nin olmadigini biliyorum.

2) Canim canim Tanri, Astronotlari öyle yukari firlatip firfir döndürmelerinden ödüm kopuyor. N’olur onlarin bizim evin çatisina düsmelerine izin verme. Dostun Norman --4.5 yasinda-

3) Sevgili Tanri, Lütfen bana bir midilli gönder. Senden simdiye kadar hiçbir sey istemedim. Bruce --4 yasinda-

4) Sevgili Tanri, Babam çok aksi. Onu bu huyundan vazgeçirmeni istiyorum. Ama lütfen canini yakma. Sevgilerle. Martin --5 yasinda-

5) Sevgili Tanri, Bulutlardan biri yüzünü öyle korkunç yapti ki ödüm koptu. N’olur söyle ona bi’ daha öyle yapmasin. Ellen --3 yasynda-

6) Tanri’cim, Üst kattakiler durmadan bagira çagira kavga ediyorlar. Bence yalnizca çok iyi arkadaslarin evlenmesine izin vermelisin. Nan --5 yasinda-

7) Sevgili Tanri, Bizi hiç merak etme çünkü bizimkiler çok dindar. Teddy --9 yasinda-

8) Sevgili Tanri, Bende senin disinda bütün liderlerin resmi var. Norman --6 yasinda-

9) Sevgili Tanri, Kitabini okudum ve begendim. Bütün o fikirler nereden geldi aklina? John --8 yasinda-

10) Sevgili Tanri, Zürafalarin görünümünü isteyerek mi böyle yaptin, yoksa yanlislikla mi oldu? Norman --4 yasinda-

11) Sevgili Tanrim, Tamam incil’de öbür yanagini çevir dedin biliyorum; ama kardesim gözüme vurunca ne yapacagim? Sevgiler, Teresa --5 yasinda-

alintidi®

gitarcikiz41
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Gönderen: 2007-24-Agustos Saat 18:48 | Kayıtlı IP Alıntı gitarcikiz41

sacmaaaaaaa berbatttt we tekrardan saçmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yukarı Dön Göster gitarcikiz41's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: gitarcikiz41

pardus
Moderatör Grubu
Moderatör Grubu
Simge

Gönderilenler: 309
Gönderen: 2007-24-Agustos Saat 22:09 | Kayıtlı IP Alıntı pardus

ehe biraz once gulmekten yattin simdide sinirden senin pskoilojin bozuk:D:D:D:D

mvofan
Üye
Üye

Gönderilenler: 61
Gönderen: 2007-24-Agustos Saat 23:38 | Kayıtlı IP Alıntı mvofan

Iste bu.Ayip olmasin diye benden daha büyük birinin bu lafi söylemesini bekliodum.SEn git laz fikralari oku tamam mi?Biz sevioz bunlari  hadi bay..(bu son yazdigim gülme isaretini yazip üzerinden mouse la geçtiniz mi hiç?Bambaska oluo çok komik)
Yukarı Dön Göster mvofan's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: mvofan

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma