Gönderen: 2007-04-Agustos Saat 02:45 | Kayıtlı IP
|
|
|
Cort G210D Elektro gitar
Gövde: Ihlamur agaci Sap: Akçaagaç Klavye-Tuse: Gül Agaci Sap gövde baglantisi: Vidalanmis Alt esik üst esik mesafesi: 25 1/2" Perdeler: 22 Orta
Manyetikler: Power Sound PSS-II/PSS-II/PSHG (S-S-H) Köprü: Full Action II Kontroller: 1vol 1ton 5 yollu manyetik seçme anahtari
Built-in distortion kontrolü 1. Natural 2. Clean - high overdrive 3. Clean Overdrive 4. Traditional distortion 5. Super gain distortion
Cort X-2 Elektro gitar
Tel uzunlugu: 25 1/2" Baglanti: Vidalanmis Sap: Akçaagaç Gövde: Ihlamur agaci Üst esik: Siyah Grafit Klavye-Tuse: Gül agaci Manyetikler: Sap-Powersound humbucker Köprü-Powersound humbucker Akort mekanizmasi: Krom Köprü mekanizmasi: Full-Action (Krom) Kontrol dügmeleri: PB tip (Krom) 1vol-1ton-3 yollu kontrol anahtari Perdeler: Jumbo stil (2.9mm x 1.3mm) Perde sayisi: 24 Klavye genisligi: 1F:21F=43mm:56mm Klavye egrilik yariçapi: 15 3/4" Sap derinligi: 1F:12F=19mm:21mm Pozisyon isaretleri: Beyaz noktalar
gitarlara kötü gitar diyecek arkadas varmi bilmiyorum cok guzel gitarlar baslama seviyesinden öteye orta seviyedede kullanabilirsin
ama benim tercihim x-2 (avrupa c2) olurdu...trercih senin yukaridaki arkadasada biraz kizginim acaba eline alip kac kere cort caldi cort gelecegi en parlak gitar firmasi sabit kalitede uratiyor ve kullanlan mazeme yapi bakimindan rakilerine acayip fiyat farki atiyor ibanezin yan urunu olmasina ragmen 07 nin ikinci doneminde amerika gitar sitesinde yiolin gitar markasi secildi bu yarismada dunyanin en unlu marklari vardi .bne degerlendirmeyi ona gore yapmiyorum tinisina gore yapiyorum cort veya yamaha tercihim zaten yamaha elektroda yakaladigi basariyi klasikte ve akustikte pek tuturamadi secim snein karar senin ...
__________________ ekmek sarap sen ve ben
|