Gönderen: 2007-19-Agustos Saat 15:17 | Kayıtlı IP
|
|
|
Arkadasim oncelikle bu isi bnilen arkadasim demissin ki sana bu sekilde bir y6orum yaptigi icin pek fazla brisye bilmiyor demektir oncelikle elektrodan basklamak dogru bir tercih olurdu en az klasik kadar bir hata yaptimis gibi hissetmisin kendini ve bu hatanin uzerine yani bir hata yapomisin neyse onemi yok unutulmamalidirki klasik gitar en gozde gitardir belki ben cok seviyroumdur
neyse arkadasim asil konuya geceleim cikan sesler icin oncelikle sun u diyorum gitara baslayali kisa bur sure olmus senin icin garip seslerin cikmasi normaldir parmkalarin nasir tutup bastigin teli sikica kavradimi artik ne agri sizi hissedersin ne de garip dedigin yani titrek bir cizirti duyarsin birazcikta tele vurus taktigin gelistimi tamam dir
sen simdi bizden tacvsiye istiyeceksin sana tavsiyem oncelikli olarak akor kaliplarini ezberle ilk bir iki gun belki bir iki ay bastigin akorlardan ilk gunki gibi cizirti veya hic ses cikmiyacak ama azimle calisitrsan emin olki canavar gibi gitar calarsin tab okumasini ogren sitede artirsan cikar
ama tab okumayi ez berle
icinden gelerek oku
ogrenmek icin oku
uygulamak icin oku sana bir abi tavsiyesi emin ol cok kpolay ogrenirtsin ve ogrenbdikten sonra unutulmasi zordur herneyse daha soinra parmak alistirmalarini indir googleden kuan onlari 1-2 sayda solo 9-8 lik parcalara kadar zorlkanmadan calmayti basarmis olursunm bu arada ritim duygusunu yaklaamayida unutma bol bol klasik gitar buluinan parcalari dinle yutu beden ndaha sonra sitemizde egitimli video bolumu acilmistir
arat onlari izle devamli daha sonra uuygula gor bak 1 aydia ne kadar yolo kadederceksin
sana hayrili gitarlar dilerim arkadasim ve hepimize
__________________ ekmek sarap sen ve ben
|